Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cantia.PL [Dedyk] [Hard]

LetsPlayK.VU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby spoko ale serw nie dopracowany. teraz coś tak czuję że administracja ma gdzieś graczy. Można sobie grac na bugach administracja ma to w 4 literach i ciągle wywala i o eq trudno chyba wogle nie dropi

Opublikowano

Omg jaka wiocha, nie dość, że wypuścili kupsko zbugowane, to jeszcze zmienili nazwe i to tak na chama, bo tylkop w prezce na mpc jest inna nazwa xD az sie smiac chce;p

@AW

Jest koń na start?>

Opublikowano

Eq dropi:)

Jakby nie dropiło to mieli by 30 lvl.

Nie ma bugów jest błąd kotry wywala ch i nie wiemy co jest

Dropi? Ja mam 41 lv i jedyne co dropi to bron na 30 lv ebo i zbroja na 34

Opublikowano

Eq dropi:)

Jakby nie dropiło to mieli by 30 lvl.

Nie ma bugów jest błąd kotry wywala ch i nie wiemy co jest

broniłem serwer, myślałem, że może będzie dobrze, może naprawią wszystko, każdemu trzeba dać szansę, ale kurwa już koniec trzeba przejrzeć na oczy:

-Administracja sobie nie radzi, VolTwins coś chce robić, a ten cały Conest czy jakoś tak zamiast poprawić drop medali o ktory ludzie tyle proszą to on wolal pety do is dodać.

-Był bug z petami (można bylo bić po kilkanascie kk).

-Drop z tych bananow i szkat jest niedopracowany.

Opublikowano

A czego się spodziewałeś po dzieciach które uparły się ze będą robić serwery ? jedyne co zmienili to nazwę z Lynsey2 na canstia czy jak to sie ma zwać, nasrali z 5 tych prezek na tym forum w każdej cos brakowało i była zamykana,

Opublikowano

broniłem serwer, myślałem, że może będzie dobrze, może naprawią wszystko, każdemu trzeba dać szansę, ale kurwa już koniec trzeba przejrzeć na oczy:

-Administracja sobie nie radzi, VolTwins coś chce robić, a ten cały Conest czy jakoś tak zamiast poprawić drop medali o ktory ludzie tyle proszą to on wolal pety do is dodać.

-Był bug z petami (można bylo bić po kilkanascie kk).

-Drop z tych bananow i szkat jest niedopracowany.

Pokazac ci ze jest 400% na drop??

DDoSy mam takie ze lol nw kto sie bawi

de8.gif

Opublikowano

Pokazac ci ze jest 400% na drop??

DDoSy mam takie ze lol nw kto sie bawi

jeśli poprawiłeś to się cieszę :) wybacz, ale obecnie nie mogę sprawdzić, czy mówisz prawdę, bo jakoś sięzalogować nie mogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...